YritysINFO

Tietotekniikkaa yli 30 vuoden kokemuksella!

Yhteystiedot

JosePro
Muoniontie 150
95930 Äkäsjoensuu

Avoinna vain ajanvarauksella
(Puhelinpäivystys ma-to 10.00-17.00 pe 10.00-14.00)
Y-tunnus: 2209644-5

Huolto: 040-738 7815


Yhteydenottolomake

Historia

JoséPro Tmi on perustettu vuonna 1998 ja olemme toimineet vuodesta 1999 Kellokosken Hyökännummessa. Toimitilamme sijaitsi kapeiden rappujen päässä, toisessa kerroksessa. Vuonna 2000 muutimme maan tasolle, omiin tiloihimme Järvenpäässä. Kesän 2015 aikana siirsimme toimintamme Kolariin. Marraskuussa 2015 liiketoiminta siirtyi Äkäsjokisuun koulu Oy:lle, joka jatkaa toimintaamme aputoiminimellä JosePro.

Suoritamme paljon huolto- ja asennustöitä toimipisteemme ulkopuolella, joten tavoitat meidät parhaiten kännyköistämme tai sähköpostilla. Tämän johdosta huoltopisteemme on avoinna vain ajanvarauksella.

Referenssit

Palvelujamme käyttävät mm. metalliteollisuuden toimittajat ja yritykset, vene- ja lentokoneteollisuuden toimittajat, LVI- ja rakennusalan yritykset, maanmittausalan yritykset, eläin- ja hammaslääkäriasemat, sekä lukuisat muiden alojen yritykset.
Asiakkaidemme tietoturvan takaamiseksi, annamme yksityiskohtaisempia tietoja asiakkaistamme ainoastaan perustellusta pyynnöstä.

Rekrytointi

Jos aiot tiedustella meiltä työharjoittelupaikkaa tms, edellytämme hakijalta elektroniikka-asentajan koulutusta ja lisäksi perehtyneisyyttä tietokoneiden tekniseen toimintaan, käyttöjärjestelmien ja sovellusten tuntemuksen lisäksi.
Avoimia työpaikkoja ei yrityksessämme tällä hetkellä ole.


Kuvia vanhoista toimitiloistamme

Töiden vastaanotto ja myynti

Myyntivitriinimme on pieni, koska lähes kaikki tuotteemme ovat toimitusmyyntinä. Töiden vastaanotolle sen sijaan tilat ovat asialliset. Kaikista saapuvista töistä teemme työkortin, joka kirjataan tietokantaamme, josta voidaan myöhemminkin selvittää huollettujen laitteiden vikahistoria.

Elektroniikan huolto

Huollossa käytetään uudenaikaisia mittalaitteita ja työvälineitä, jotka ovat kooltaan pieniä ja näin ollen säästävät reippaasti pöytätilaa. Huollon tilat koostuvat tietokoneiden ja elektronisten osien (mm. näytöt) korjauspisteistä. Kaikki mittalaitteet ja työvälineet ovat kaikkien huoltopisteiden ulottuvilla.

Tietokonehuolto ja kokoonpano

Tietokonehuoltomme tilat ovat asiallisesti ESD-suojatut. Tämä merkitsee sitä, että huoltotöissä ja koneiden kasauksessa noudatetaan suurta tarkkuutta mm. staattisen sähkön aiheuttamien vaurioiden välttämiseksi. Huollossa käytetään myös tietokoneille erikseen suunniteltua ylivirtasuojausta, herkkien laitteiden suojaamiseksi sähköverkon jännitepiikeiltä.